Fashion, Hair — 15/02/2013 at 21:43

Ik heb binnenkort een feest, wat voor kapsel is feestelijk?

tumblr_mj1h3oNafR1s4ku2lo1_500Heb je binnenkort een leuk feest, je verjaardag, een bruiloft (van jezelf of van familie of vrienden) of een jubileum? Een feestelijke outfit is één, maar een feestelijk kapsel maakt je look helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan het stijlen van je haar, het krullen of om het op te laten steken.

Je kunt dit natuurlijk zelf doen, maar zo vaak zijn die bijzondere gelegenheden er niet, dus met weinig oefening is het dan lastig om een feestelijk en bijzonder kapsel tevoorschijn te toveren. Daarom kun je ook bij de kapper je haar professioneel laten opsteken. Zij hebben de ervaring en de materialen in huis om je een waar sterrenkapsel te geven.

Maar wat nou als het buiten regent en stormt en je hele coupe al verwaaid is voordat je in de auto zit? Er zijn gelukkig ook (thuis)kappers die het geen enkel probleem vinden om op locatie iemands haar te doen. Dat scheelt je een hoop gereis en je weet zeker dat je haar goed zit voor je grootse entree!

Wil je de uitdaging aan gaan en het toch zelf doen? Op internet zijn genoeg how-to-filmpjes en how-to-websites. Veel succes!